Първоначално публикувано от cvetelin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеам къу е тоз клуб Банани земе и аз да влазеех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениетова си ми е почти ежедневие в смисъл че ми де длучва доста често в такова състояние не тръгвам единственно на дълго(извъградско) в градът нямам проблеми имам предвид с кукитес толкова навъртени км по пистите
за такъв човек,закони-неважат146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеМомчета все пак говорим за 7-кратния световен шампион,незабравяитес толкова навъртени км по пистите
за такъв човек,закони-неважатKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеа на пътя съвсем другиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ страдат невинни .Kappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ страдат невинни .
абе ко стана с 7 кратния шампион ... никв го няма
ни у форумя ни по срещи бати...
нещо проект ли има по алфата ... некв тунинг ...
смяна на ролки и ремъциех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениекой бе ... къде страт невинни стиа па ти
смяна на ролки и ремъци
То такъф табун от над 200 коня как са завръща , а някоя кобила са окончи стават повече .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениекой бе ... къде страт невинни стиа па ти
смяна на ролки и ремъциLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМое да си събира коньовите бре
То такъф табун от над 200 коня как са завръща , а някоя кобила са окончи стават повече .Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеаре стига ве 15 дни бях командировка в Пирдоп и пак почнахте да плюете по мене срама нямате ли
та ние не сме спиралиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеАе, верно ли имало 215 коньова Алфа в околиятаKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеАе, верно ли имало 215 коньова Алфа в околията
мани ги тея турбо монстъри .. .глей човека ко прай хАтмусферрка ....
па вие ми правете турбо колиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment